neděle 8. září 2013

Vánoce pro paterčata počtvrté

medvídek pro Terezku, šije Dana
Milé švadlenky, 

už několik dnů slibuju, že vám rozešlu informativní mail. Než jsem se k tomu dostala, tak mi přišly od Moniky první obrázky kouzelných a veselých medvídků.


A tak jsem si řekla, že se s vámi o radost ze středových bloků pro paterčata podělím na blogu, a současně napíšu pár potřebných organizačních a informativních vět.



Švadlenky, které šijete deky: pokud se vám některý z dosud představených medvídků líbí pro "vašeho" chlapečka, napište mi, obrázek poputuje právě k vám. Pro Michaela Monika ušije medvídka do fialova, protože Lada si o barvy napsala předem.

Středový blok má velikost 50 x 50 cm.

Bloky se středovými obrázky by měly být hotové všechny během příštího týdne, a do konce září rozešlu i vatelín, resp. termolin.  Proto prosím švadlenky, které šijí deky, aby mi poslaly svou poštovní adresu.


medvídek pro Alexe, šije Marie


Obrázky pro Antonia bych měl ráda u sebe nejpozději do poloviny října - doufám, že to Renatu a Vieru je přijatelný termín, zejména Renata šije obrázků šest. 

medvídek pro Deniela, šije Lucka

Pokud budete mít hotový polštářek či hračku (a později i deku), budu moc ráda, když mi pošlete obrázek a dáte souhlas ke zveřejnění na blogu.

Na deky, hračky i polštážky samozřejmě můžete použít svou nášivku. Na obrázky můžete vyšít či napsat svůj podpis.


medvídek pro Martina, šije Roamna


Dostala jsem dotaz, zda budou fotografie z předávání věcí. Určitě nějaká dokumentace bude, o konkrétní podobě budu jednat s paní Romanou, až se předání přiblíží. Docela jistě bude poděkování a kdo ví, možná i nějaká reportáž.


medvídek pro Michaela, šije Lada

Termolín už mám doma, budu rozesílat po víkendu.

Přehled přihlášených švadlenek a rozpis šití najdete v článku Vánoce pro paterčata podruhé.


2 komentáře:

Děkuji za vaši návštěvu na mém blogu i za vaše komentáře, jsou pro mě důležité. Vave