neděle 22. září 2013

Privátní galerie Dek z lásky

Před časem jsem se po delší pauze vrátila k šití dek z lásky. Měla jsem šít pro Kubíska (projekt č. 45) a přemýšlela jsem, jaká ta deka tentokrát bude. Hledala jsem obrázky už ušitých dek, pro inspiraci i proto, abych se neopakovala.

Při té příležitosti mě napadlo, že by bylo hezké mít všechny deky jako na dlani, aby se člověk mohl potěšit i inspirovat. A tak jsem z dopisů od Dášenky i z webu Deky z lásky začala vytahovat obrázky hotových dek a vytvořila si pro sebe na rajčeti malou galerii, kterou se od léta snažím průběžně doplňovat.




Ta galerie je tak krásná, že se s vámi o ni musím podělit. Najdete v ní jména známých i dosud neznámých švadlenek, švadlenek nápaditých, šikovných a s dobrým srdcem. 

Nechcete se k nim přidat? Nemocných dětí je tolik a nás švadlenek je stále málo. Vím, že čas každé z vás je vzácný, ale v případě Dek z lásky ho darujete nejpotřebnějším. A samy uvidíte, jakou radost jste udělaly celé rodině - pokud se budete spolupodílet na šití deky, dostanete vždy odezvu od maminky, dopis a obrázky dítěte s "vaší" dekou. Podobných dopisů jsem už dostala několik a věřte, že mě pokaždé dojmou stejně silně, jako ten první.

Vstup do mé malé galerie Dek z lásky najdete TADY.

2 komentáře:

  1. Jé ty jsi neuvěřitelně pečlivá. Já se zpátky vůbec nekoukám. Pomalu nevím, jaké deky jsem šila já, natož někdo jiný. Vlastně jsem si ani nikdy neprohlížela deky z podobných projektů. j.

    OdpovědětVymazat
  2. výborný nápad,který vítám .
    Ukládám si "o)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu na mém blogu i za vaše komentáře, jsou pro mě důležité. Vave